Kirpi izle Kirpi Filmini internetten seyret Mazhar Alanson

Tür : Komedi
Yönetmen : Erdal Murat Aktaş
Senaryo : Sulhi Dölek, Sulhi Dölek , Atay Sözer
Oyuncular : Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Caner Özyurtlu, Halil Kumova, Bahar Akça, Emrah Elçiboğa, Zihni Göktay, Ferdi Akarnur, Murat Serezli, Zuhal Yalçın, Zuhal Topal, İrem Altuğ, Kubilay Penbeklioğlu, Erman Burmalı, Birsen Dürülü, İsmail İncekara, Hilal Uysun
Yapımcı : Erdal Murat Aktaş, Atay Sözer
Görüntü Yönetmeni : Alper Derli
Müzik : Orhan şalliel
Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009
Süre : 1 saat, 37 dk.
Konu : Kirpi filmi kitaptan senaryolaştırılarak intikam soğuk yenen bir yemektir temasını işliyor. kirpi filminin konusu birbirinden sürekli intikam almaya çalışan iki arkadaşın, her defasında intikam dozajını arttırması ve sonunda sadece birbirlerini etkilemekten öteye çevrelerindeki ve daha da ötesini etkileyen bir karmaşa dönmesini anlatıyor. intikam duygusunun insanın başına neler getirebileceğini espirili bir şekilde anlatan film baya bir ilgi çekeceğe benziyor mazhar alanson ve güven kıraç gibi iki mükemmel oyuncu ve süper baba, yabancı damat, ikinci bahar gibi mükemmel eserlere imza atan rahmetli sulhi dölek'in imzasını taşıyan kirpi filmi izlemeye gerçekten değer bir film olacağı kesin. açıkçası son zamanlarda türk sineması ve sinema severler dram filmlerinden daha çok bu tarz komedi filmlerine ihtiyacı var.

FRAGMAN İZLE

Arka Sıradakiler Dizisi İzle ( Dizi Film İzle )



Arka Sıradakiler Dizisi Hakkında :
Çete kavgalarının, uyuşturucunun, haracın kol gezdiği, yıllardır üniversiteye bir tek öğrenci bile gönderememiş, unutulmuş bir lise; Okulu kapatıp okul arazisini satmanın derdinde bir müdür ve öğrencilerden tamamen ümidi kesmiş hocalar..
Okula yeni gelen azimli bir öğretmen tek başına bu lisenin kaderini değiştirebilir mi?
Günümüz eğitim sisteminin görülmeyen gerçeklerini konu alan “Arka Sıradakiler” dizisi PAZAR günleri 19.45′te FOX ‘da !

Acı Hayat Dizisi Oyuncu Görüşleri



Kenan İmirzalıoğlu

Türk Sineması’nın klasikleri arasında yer alan “Acı Hayat”ı dizi olarak da klasik haline getireceğiz. Bu dizide Ayhan Işık’ın oynadığı başrolü canlandırmaktan onur duyuyorum. Geçmiş dönemlerde kalan, ‘böyle olmalı’ dediğimiz aşkı günümüzde yaşatan bir hikaye “Acı Hayat”...

Selin Demiratar

“Acı Hayat”ın senaryosunu o kadar çok beğeniyorum ki, sete her gelişimde heyecanlanıyorum. Osman Sınav ile çok rahat iletişim kurabildiğim için onunla çalışmak beni çok mutlu ediyor. “Nermin” karakterini iyi canlandırabilmem için bana her sahnede yapmam gerekenleri detaylı bir şekilde anlatıyor. Hiç tereddütsüz söyleyebilirim ki; şu ana kadar birlikte çalıştığım en iyi yapımcı Osman Sınav. “Acı Hayat”ı izlemek için sabırsızlanıyorum...

Oğuz Galeli

Osman Sınav ile dört sene önce Belçika’da Kenan İmirzalıoğlu sayesinde tanışmıştım. Kenan’la mankenlik yaptığımız zamandan beri tanışıyoruz. Aradan bu kadar uzun süre geçmiş olmasına rağmen; beni arayıp, benimle çalışmak istediğini söylemesi beni çok mutlu etti ve bana sonsuz güvence verdi. “Acı Hayat” projesinde yer almak bu yüzden benim için çok önemli. Osman Sınav’a teşekkür ediyorum. Ayrıca senaryoyu ve tüm oyuncu arkadaşlarımın performanslarını çok beğeniyorum, dizimizin başarılı olacağına sonuna kadar inanıyorum.

Ebru Kocaağa

İlk profesyonel oyunculuk deneyimimi böyle bir projede, böyle bir ekiple yaşadığım için çok heyecanlı ve mutluyum. 1962 yılında çok ses getirmiş bir sinema filmi olan “Acı Hayat”, umarım dizi filme uyarlanmış haliyle ondan daha çok ses getirir. Bunu başarmak için kendi payıma düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.

Ahmet Yenilmez

Osman Sınav ülkemizin ortaya çıkardığı nadir markalardan birisidir. Mesela herkesin kabul ettiği bir elbise markasının ürettiği elbisenin kalitesini tartışmazsınız. Ancak o elbisenin size uyup uymadığını ve o elbiseyi taşıyıp taşıyamayacağınızı düşünürsünüz. Sayın Osman Sınav “Acı Hayat'' isimli dizide bana ve herbirinin çok iyi birer oyuncu olduğuna inandığım arkadaşlarıma elbise giydirdi. Inşallah ben ve arkadaşlarım bu elbiseleri alnımızın akıyla taşırız.

Ekin Türkmen

Eskiden ne kadar güzel filmler çekilirdi... Ne kadar başarılı senaryolar vardı... Ve ne usta yönetmenler... O zamanlarda oyuncu olmayı çok isterdim... 1962 Metin Erksan yapımı "Acı Hayat" tartışmasız bunlardan biri. İşte o kadar başarılı bir dizi, o kadar özel bir isim Osman Sınav. Yine onunla çalıştığım için çok mutluyum.

Murat Soydan

Türk Sineması’nda 40. yılımı doldurdum. Sayısız film ve dizilerde rol aldım. Ama Sayın Osman Sınav’ın yeni dizi projesi olan Türk Sineması’nın klasiklerinden “Acı Hayat'ın” için teklif gelince çok etkilendim. Mutluyum, böyle bir projede yer aldığım , böyle güzel bir ekiple çalıştığım için.

Meral Orhonsay

Temiz ve saf bir aşk hikayesinin yanı sıra geçim sıkıntısı gibi sosyal yaralara parmak basan “Acı Hayat”ın, halkın her kesimine hitap edeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla herkesin kendinden bir şeyler bulacağı dizimizin severek izleneceğine eminim. Öte yandan, canlandırdığım “Sultan Ana” karakterini çok seviyorum. Gerçek bir annenin duygularını anlatıyor. Yıllar boyunca pek çok rol üstlenen bir oyuncu olarak, bu karakteri de rahatlıkla en sevdiklerim arasına koyuyorum. Uzun süredir Osman Sınav ile birlikte çalışmak istiyordum, gerçekleştiği için çok mutluyum.

Ferdi Merter

“Acı Hayat” 1963’de izlediğimde ayakta alkışladığım bir filmdi. Yaşamda var olmak için uğraş verenlerle yaşamı bir oyun olarak görenlerin, sabah karanlıkta uyuyanlarla, sabah karanlıkta yatanların düellosu.. Ve bugün ütopik dizilerin doldurduğu buzlu camda yüzlere bir şamar gibi inecek “Acı Hayat”! Ne güzel ki yıllar sonra döndüğüm ekranda böyle bir dizi ile ‘merhaba’ diyorum seyircime. Teşekkür ederim Sinegraf...

Anta Toros

“Acı Hayat” çocukluğumda izleyip de unutamadığım filmlerden biri. Aynı adı taşıyan bu diziden teklif geldiğinde çok heyecanlandım. Büyük bir ustalık ve titizlikle çalışmalarını sürdürdüğümüz “Acı Hayat” dizisinin izleyicilerce çok beğenileceğini umuyorum. Hepimize hayırlı olsun.

Akasya Duragi Dizisi İzle ( Dizi Film İzle )


Akasya Durağı Dizisi Hakkında : Aysel, kızı Tuğçe ve sanayici kocası Kemal Bey ile birlikte rüya gibi zengin bir hayat sürmektedirler. Fakat Kemal Bey’in işleri bozulur ve iflas eder. İflası gururuna yediremeyen Kemal Bey intihar edince Aysel ve kızı Tuğçe bu tatlı rüyadan uyanmak zorunda kalırlar. Evlerine ve bütün mal varlıklarına haciz gelmiştir. Aysel’in ve kızının gidecek hiçbir yerleri yoktur. Kemal Beyin intiharını televizyon haberlerinden öğrenen Nuri Bey hemen Aysel’in yardımına koşar. Nuri Bey, yıllar önce Kemal Bey’in özel şoförü olarak çalışmıştır. Sonraları ayrılıp bir taksi durağı kurmuştur. Şimdi Kemal Bey’e ve ailesine olan vefa borcunu ödemek istemektedir. Nuri Bey Aysel ve kızına kendi mahallelerinde eski ama şirin bir ev bulur. Aysel iş aramaya başlar. Eski tanıdıklarının vasıtası ile bir iş bulmayı ummaktadır. Fakat yüksek tahsili ve yabancılı dili olmadığı, bilgisayar kullanmayı da bilmediği için iş bulamaz. Anne kız bu hayat mücadelesinde birbirlerine destek olurlar. Bütün umutlarının bittiği anda yardımlarına yine Nuri Bey koşar. Aysel’e kendi taksi durağında şoförlük işi verir. Aysel’in katılımıyla zaten şenlikli bir yer olan taksi durağı iyice şenlenir. Kimler yoktur ki bu durakta? Tatlı üçkağıtçı Sinan, aksi ve sinirli bir şoför olan Sülüman Türkücü olmak için Güneydoğu’dan gelmiş taksici Seyit geçinmek için ek iş yapan Öğretmen Muzaffer, tıp fakültesinde okuyabilmek için geceleri taksiye çıkan doktor lakaplı Murat ve Karadenizli saf bir çocuk olan çaycımız Ali Kemal.
Aysel ve diğer şoförlerimizin ekmek kavgasını, hüzünlerini ve neşelerini hep birlikte izleyeceğiz.