Adanalı Dizisi Oyuncuları

Adanali Dizisi İzle ( Dizi Film İzle )
Serenay Sarıkaya
Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 Antalya doğumludur…Lise eğitimini Antalya Saime Salih Konca Lisesinde tamamlamıştır…
16 yaşındayken 2007′de düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir ve yarışmadan Jüri Özel Ödülü‘nü alarak ve Türkiye’ye dördüncülükle dönmüştür.
2006 yılında yayınlanan Şaşkın ve 2008 yılında yayınlanan Plajda isimli sinema filmlerinde rol almıştır…
Selin Demiratar
20 Mart 1983 İstanbul doğumludur.1999 yılı Miss Globe Türkiye 1.si ve Dünya 3.sü olmuştur.
Çocukluğundan beri içinde olan oyunculuk sevgisini Antalya Belediye Tiyatrosunda katıldığı kurslarla dahada pekiştirmişti. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul’a gelen Selin DEMİRATAR reklam, dizi ve sinema filmlerinde değişik karakterleri canlandırdı.
Mehmet Akif Alakurt
979 İstanbul doğumludur.2001 Best Model Türkiye birincisi aynı sene dünya ikincisi olmuştur.
1998 yılında Neşe Erberk ajansına bağlı olarak modellik yaparken katıldığı yarışmalarda “Gelecek Vaad Eden” ve “Türkiye Prensi” ünvanlarını aldı. 1 Mayıs günü askerliğini tamamlayıp teskeresini aldıktan kısa bir süre sonra gelen teklifle “Best Model of turkey” yarışmasına katıldı.
Oktay Kaynarca,
27 Ocak 1965′te Malatya’da doğdu. Babası Malatyalı, annesi Elazığlı olan oyuncu genç yaşta anne ve babası Almanya’da çalıştıkları için Üsküdar’da anneannesinin yanında büyüdü. Üsküdar Lisesi’nde ardından da Hopa Lisesi’nde okudu. İlk kez Ege Tiyatrosu’nda Turgut Özak’ın “Duvarıların Ötesi” adlı oyunda yer aldı. Ardından da birkaç çocuk oyununda yer alan Oktay Kaynarca, 1991 yılında [...]

Adanali Dizisi İzle ( Dizi Film İzle )


Adanali Dizisi Hakkında
İstanbul’da suç almış başını yürümüş; kapkaç, soygun, kaçakçılık, dolandırıcılık gibi adi suçlar günlük hayatın bir parçası olmuştur. Giderek bir “suç şehri” haline dönüşen İstanbul’u kurtarmak için, “Adanalı”yı, yani Organize Suçlar şubesi başkomiserlerinden Yavuz’u (Oktay Kaynarca), İstanbul’a geri çağırmaktan başka çare kalmamıştır.
Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt), İstanbul’un en büyük suç çetesinin lideridir. Dışardan bakıldığında, İstanbul Ulus’da, aynı anda beş altı araba yıkanabilen, üstü açık bir araba yıkama yerinin sahibi gibi görünen Maraz Ali, gerçekte, özel yetiştirdiği elemanlarıyla şehirde dönen her türlü hırsızlık, kapkaç ve soygun olayının yüzde seksenini gerçekleştirmektedir. Bugüne kadar hiç kimse Maraz Ali’yi içeri tıkabilecek tek bir ipucu, delil veya suçüstü yakalayamamıştır.
Adanalı’nın kontrol edilmesi imkansız bir polis olduğunu bilen İstanbul Emniyet Müdürü, teşkilatın en parlak üyelerinden olan İdil’i (Selin Demiratar), Adanalı’nın üzerine müdür tayin eder. Akademiden birincilikle mezun olmuş, en az üç dört yabancı dil bilen, yasalara ve kurallara saygılı İdil yeniliklere açık, batılı düşünen bir kadındır. Başka bir deyişle Adanalı’nın tam zıttı bir karaktere sahiptir.
Adanalı’nın geri dönüşü ile sadece şehrin dört bir yanına korku salan azılı suçlular değil, tüm İstanbul Emniyet Teşkilatı da tedirgin olacaktır. Herkes, bu hiç emir ve söz dinlemeyen, asi, çabuk öfkelenen, girdiği her mekanı yerler bir etmeden çıkmayan Adanalı, suçluların peşinden koşarken; Adanalı’nın amir ve müdürleri de onun peşinden koşmak zorunda kalacaklardır. Aslında “kanun adamı” Adanalı ile “suç adamı” Maraz Ali, aynı mahallede büyümüş, iki kan kardeşidirler ve ikisinin de İdil’e olan ilgisi ilişkilerinin başka boyutlara taşınmasına neden olacaktır.

Acı Hayat Dizi Oyuncuları

MEHMET (Kenan İmirzalıoğlu)

26-27 yaşlarındadır. Tersanede kaynak ustası olarak çalışır. İstanbul’un varoşlarından birinde üvey annesi, babası, üvey kardeşleriyle birlikte yoksul bir hayat sürer. Mehmet, fakir ama son derece mert, dürüst bir gençtir. Duygularını dışa vuramaz, sevdiğine “seni seviyorum” diyemez, yerinde ve az konuşur, biraz sert erkek imajı çizer. Son derece yakışıklıdır. Mahalleye girdiği anda mahallenin bütün genç kızlarının bakışı onun üzerinde toplanır. Ama onun bir sevdiği vardır: Nermin...


NERMİN (Selin Demiratar)

20-21 yaşlarındadır. Lüks bir güzellik merkezinde manikürcü olarak çalışır. Güzel, hareketli ve sevimlidir. Nermin, İstanbul’un zengin muhitlerine komşu, varoş mahallelerden birinde oturur. Her sabah, yaşadığı yoksul hayattan yola çıkıp, lüks evlerin, arabaların ve şık giyimli insanların bulunduğu zengin bir semte çalışmaya gider. Çok güzel olduğu için manikür yaptırmaya gelen erkek müşteriler ona asılır, türlü teklifte bulunurlar. Genç bir kız için baştan çıkarıcı olabilen bu etkilere, Nermin’in ilgisiz kalabilmesinin tek sebebi, Mehmet’le yaşadığı büyük aşktır.


ENDER (Oğuz Galeli)

27 yaşındadır. Modern ve varlıklı bir ailenin oğlu olan Ender, sakat annesi Belkıs Hanım’ın kontrolü altında büyümüştür. İstediği şeylere kısa sürede ve kolayca ulaşmıştır. Babasına yardım etse de çalışmayı sevmeyen, daha fazlası için yorulmanın gereksizliğine inanan bir mirasyedidir. Usta bir kadın avcısı, dönüp geriye bakmayan, kırıp döken ruhsuz bir playboydur.


FİLİZ (Ebru Kocaağa)

24 yaşındadır. “Bu ailenin içinden nasıl böyle biri çıkmış?” dedirtecek kadar, ailesi ile zıt karakterlidir. Hanımefendiliğinden tutun da kıvrak iş kadınlığına kadar, ailenin farklı bir boyutudur. Abisi, annesinin biricik oğlu payesini taşırken, kendisi, bir kız çocuğunun ihtiyaç duyabileceği baba ilgisi ve şefkatinden mahrum büyümüştür. İşletme eğitimi alıp, yurtdışında yüksek lisansını tamamlamasına rağmen, babasına, iş hayatında başarılı olabileceğini kanıtlayamaz.


HASAN (Ahmet Yenilmez)

30 yaşındadır. Mehmet’in en yakın arkadaşı olan Hasan, Mehmet gibi tersanede çalışır. Mehmet’in evinde, aile fertlerinden biriymiş gibi kabul görür. Karısı kendisini terk edip gittiğinden beri içinde yaşattığı hüznünü, komik- neşeli- gırgır bir karaktere bürünerek gizler. İflah olmaz bir maceraperest ve uğruna ölüme bile gidilebilecek bir can yoldaşıdır.

ÖZLEM (Ekin Türkmen)

17 yaşındadır. Celal ve Sultan’ın kızı, Mehmet’in üvey kardeşidir. Celal, annesinin adı olduğu için üvey kardeşine “Özlem” adını vermiştir. Özlem, üniversiteye hazırlık için dershaneye giden, ergenlik sorunları yaşayan bir genç kızdır. Sebepsiz yere her şeye muhalif olan, hiçbir şeyi beğenmeyen, bir türlü memnun olamayan bir yapısı vardır. Rock müzik dinler. Saç kesimi ve giyim tarzı pek de yaşadığı çevreye uygun değildir. Bu yüzden ailesiyle sürekli sorunlar yaşar.


CELAL (Murat Soydan)


55-60 yaşlarındadır. Mehmet’in babası olan Celal ağırbaşlı, vakur bir adamdır. Küçük bir çay ocağı işletir. Mehmet’teki ağır adam özellikleri, ona babası Cemal’den geçmiştir. Çevresinde sayılır ve sevilir. Az ama öz ve bilgece konuşur. Küçük hikayeler anlatır. Soğukkanlıdır, öfkeyle hareket etmez. Bir kavga sırasında karısına laf eden bir adamı öldürdüğü için uzun süre hapis yatmıştır. Yani, öfkeyle kalkıp zararla oturmuştur.

SULTAN ANA (Meral Orhonsay)

45 yaşındadır. Mehmet’in üvey annesidir. Mehmet’in annesi ölünce Celal, Sultan Ana ile evlenmiştir. Çocukları arasında ayrım yapmayan, Mehmet’i de en az kendi çocukları kadar seven, ailesine sahip çıkan, tam bir Türk kadınıdır. Oğlunun Nermin’le olan ilişkisini savunur, Nermin’i kendi kızı gibi görür. Para, zenginlik hırsı taşımayan, bulunduğu yerden memnun olan, haline şükreden bir kadındır.

Acı Hayat Dizisi İzle ( Dizi Film İzle )



Acı Hayat Dizi Oyuncularını Görmek İçin Tıklayımız

Acı Hayat Dizisi Hikayesi

İstanbul’un varoş mahallelerinden birinde yaşamakta olan, kaynakçı Mehmet ve manikürcü Nermin birbirlerini ölesiye seven iki gençtir. Evlenip yuva kurmak istedikleri halde parasızlık yüzünden sürekli zorluk yaşarlar.
Yoksulluk üzerlerine bir kabus gibi gelir. Kader, adeta bu iki sevgiliyi birbirlerinden koparmak için ağlarını örmektedir. Nermin gün geçtikçe yoksulluğun onu ittiği umutsuzluğa kapılmakta, Mehmet ise bütün uğraşlarına rağmen Nermin’i mutlu edecek bir gelecek için ikna edememektedir.
Nermin mutlu olacağına dair tüm inancını yitirmeye başladığı bir dönemde, cemiyet hayatının ünlü isimlerinden birisi olan Belkıs Özmermercioğlu, manikür yaptırmak için Nermin’i ihtişamlı malikanesine çağırır. Belkıs, bu ihtişamlı malikanede; kocası Sefa, kızı Filiz ve ünlü bir playboy olan oğlu Ender’le yaşamaktadır.
Ender, kız kardeşi Filiz’le aşk üzerine girdiği küçük bir münakaşanın ardından, bir iddia kazanmak uğruna Nermin'i gözüne kestirir. Bu olay umutsuz bir aşkı taşımaya çalışan Nermin’in kaderini değiştirir. Ender, başta zararsız görünen, ancak sonrasında Nermin’in hayatını cehenneme çevirecek taktiklerle, genç kızın hayatına bir daha çıkmamak üzere girmeyi başarır.
Nermin zengin ve ışıltılı bir dünyaya doğru gün geçtikçe yakınlaşmaya ve bunun bedeli olarak hayatının aşkı Mehmet’ten uzaklaşmaya başlar.
Mehmet için ise, artık hayatta tek bir önemli şey vardır; intikam. Yoksulluk yüzünden kaybettiği aşkının intikamını alacaktır. Bunun da tek bir yolu vardır; zengin olmak! Hem de ülkenin önemli zenginlerinden birisi olan Ender ve ailesini önünde diz çöktürebilecek kadar güçlü bir zengin olmak...

24 Saat Dizisi İzle ( Dizi Film İzle )


Ahmet, yardımcısı olan genç polis Yiğit'in (Yiğit Özşener) idolüdür. Birbirlerine gece gündüz kadar zıt olan bu iki adam olayları çözerken tek bir beyin gibi çalışırlar. Yiğit çocukluğundan beri polis olmayı hayal etmiş, büyürken de ailesinin itirazlarına rağmen bu hayalini gerçekleştirmekten vazgeçmemiştir. Hırsı ve ailesinin imkanları sayesinde eğitiminin büyük bölümünü Amerika'da tamamlamış, emniyetin gurur kaynağı olarak en deneyimli ve başarılı başkomiserin yardımcılığına atanmıştır.