Turist Ömer izle Uzay yolunda Filmini indirmeden seyret

Turist Ömer Uzay Yolunda

Yapım: 1973, Türkiye
Tür: Bilim Kurgu / Fantastik / Komedi
Yönetmen: Hulki Saner
Senaryo: George Clayton Johnson, Ferdi Merter
Yapımcı: Hulki Saner
Görüntü Yönetmeni: Çetin Gürtop
Oyuncular: Sadri Alışık, Kayhan Yıldızoğlu, Cemil Şahbaz, Elif Pektaş, Ferdi Merter, Erol Amaç, Füsun Olgaç, Şule Tınaz, Oytun Şenal, Necip Koçak, Nermin Altınses
Konu : Çocukken hayranlıkla izlediğimiz Turist Ömer Abimiz Uzay Yolunda’nın yapımcısı ve yönetmeni Hulki Saner halkın, özellikle çocuk izleyicilerin Star Trek (Uzay Yolu) dizisine olan ilgisini fark ederek bu ilgiyi arttırmak için dizinin baş kahramını daha önce birçok filmde yer alan Sadri Alışık’ın Turist Ömer karakterini yaratmıştır.
Hepimiz gönüllerinde taht kuran sevgili Turist Ömerimiz Sadri abimizi sevgi ve saygıyla anıyoruz. Okadar uzun yıl aradan sonra ahi bir sabri gelmedi sinemaya.

Oda Beni Seviyor İzle Lale Mansur

Oda Beni Seviyor

Tür : Dram
Yönetmen : Barış Pirhasan
Senaryo : Barış Pirhasan
Gösterim : 12 Ekim 2001
Süre : 145 Dk ..
Konu : Varlığından dahi haberimiz olmayan bir filmi daha sizlerle paylaşmak istiyorum.1973 yazı, Malatya. 13 yaşındaki orta iki öğrencisi Esma, kırıklarla dolu karnesi yüzünden babasının askerlik arkadaşı Kemal'in Arguvan yakınlarındaki evine sürgün edilir.
Aynı gün, yıllar önce sözlüsünü terk edip sevdiği adamla kaçmış olan Kemal'in kızkardeşi Saliha da eve dönmüştür. Ev halkı bu dönüş karşısında ne yapacağını şaşırırken, çocukluğundan beri Saliha'ya hayran olan Esma bayram etmektedir. Lale Mansur'un başrolünü üstlendiği filmle ilgili yorumlarınız lütfen aşağıda bulunan yorun gönder kutucuğundan yorumlarınız bütün izleyiciler ile paylaşınız. Film hakkındaki bilgiler sadece bukadar.

Çanakkale Belgeseli Video indirmeden izle

Yönetmen : Turgut Demirağ , Albay Nusret Eraslan
Süre : 146 Dk.
Özet : Arkadaşlar konu ya başlamadan önce kısa bir hatırlatma yapmak isterim.Bu vatan 30 kupona alınmadı şehitlerimizin kanıyla sulandı bu topaklar eğer şuan Al bayrağın altında rahatça oturuyorsak gazilerimize şehitlerimize dua etmeliyiz. Çanakkale Savaşı, Kurtuluş Savaşının başlangıcıdır ve dünyanın en güçlü ittifakına karşı verilmiştir.
Çanakkale de yanlızca Türkiye''nin değil, dünyanında tarihi değişmiştir. İngiliz ve Fransız savaş gemilerinin Çanakkale Boğazından geçme teşebbüsleri, 18 Mart''ta sona erdi itilaf devleti donanması büyük kayıplar verince 38 gün sonra,
25 Nisan kara savaşı başlattılar, Mustafa Kemal''in komuta ettiği birlik işgal güçlerini Conk bayırında durdurdu, bu zafer bir millerin uyanışı oldu.Kurtuluş Savaşını başlatan mücadele ruhu Çanakkale''de doğmuş, milli mücadelemizin tohumları Çanakkale''de yerleşmiştir. Çanakkale bir milletin doğoşudur. Tam 250 bin şehit verdik düşünebiliyormusunuz sadece şehitleri toplamak için savaşa 2 gün ara veriliyor ceset kokusundan adamlar savaşamıyacak düzeye geliyor.