Adanalı Dizisi Oyuncuları

Adanali Dizisi İzle ( Dizi Film İzle )
Serenay Sarıkaya
Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 Antalya doğumludur…Lise eğitimini Antalya Saime Salih Konca Lisesinde tamamlamıştır…
16 yaşındayken 2007′de düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir ve yarışmadan Jüri Özel Ödülü‘nü alarak ve Türkiye’ye dördüncülükle dönmüştür.
2006 yılında yayınlanan Şaşkın ve 2008 yılında yayınlanan Plajda isimli sinema filmlerinde rol almıştır…
Selin Demiratar
20 Mart 1983 İstanbul doğumludur.1999 yılı Miss Globe Türkiye 1.si ve Dünya 3.sü olmuştur.
Çocukluğundan beri içinde olan oyunculuk sevgisini Antalya Belediye Tiyatrosunda katıldığı kurslarla dahada pekiştirmişti. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul’a gelen Selin DEMİRATAR reklam, dizi ve sinema filmlerinde değişik karakterleri canlandırdı.
Mehmet Akif Alakurt
979 İstanbul doğumludur.2001 Best Model Türkiye birincisi aynı sene dünya ikincisi olmuştur.
1998 yılında Neşe Erberk ajansına bağlı olarak modellik yaparken katıldığı yarışmalarda “Gelecek Vaad Eden” ve “Türkiye Prensi” ünvanlarını aldı. 1 Mayıs günü askerliğini tamamlayıp teskeresini aldıktan kısa bir süre sonra gelen teklifle “Best Model of turkey” yarışmasına katıldı.
Oktay Kaynarca,
27 Ocak 1965′te Malatya’da doğdu. Babası Malatyalı, annesi Elazığlı olan oyuncu genç yaşta anne ve babası Almanya’da çalıştıkları için Üsküdar’da anneannesinin yanında büyüdü. Üsküdar Lisesi’nde ardından da Hopa Lisesi’nde okudu. İlk kez Ege Tiyatrosu’nda Turgut Özak’ın “Duvarıların Ötesi” adlı oyunda yer aldı. Ardından da birkaç çocuk oyununda yer alan Oktay Kaynarca, 1991 yılında [...]